Головний спеціаліст, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції

Головний спеціаліст
Пелещак Леся Леонівна

Контакти

Адреса:
м.Дрогобич, пл. Ринок,1 каб. 211


Е-mail: 
[email protected]


Анонімна гаряча лінія:

0800505350


1) Підготовка, забезпечення та контроль за здійсненням заходів щодо запобігання корупції у Дрогобицькій міській раді, її виконкомі та інших виконавчих органах, комунальних підприємств, установ та організацій міста;
2) надання методичної та консультаційної допомоги з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства членам Дрогобицької міської ради, працівникам її виконкому та інших виконавчих органів, комунальних підприємств, установ та організацій міста;
3) участь в інформаційному та науково-дослідному забезпеченні здійснення заходів щодо запобігання та виявлення корупції, а також міжнародному співробітництві в зазначеній сфері;
4) проведення організаційної та роз’яснювальної робота iз запобігання, виявлення i протидії корупції серед членів Дрогобицької міської ради, працівників її виконкому та інших виконавчих органів, комунальних підприємств, установ та організацій міста;
5) здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства щодо правил етичної поведінки, законодавства про запобігання та врегулювання конфлікту iнтepeciв, дотримання інших вимог та обмежень, визначених у Законах України «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад».

Підрозділ підпорядкований міському голові

Біографія керівника

Пелещак Леся Леонівна народилася 27 січня 1969 року в м. Дрогобичі, громадянство України.

У 1986 році закінчила середню школу №8 м. Дрогобича і вступила в Дрогобицький державний інститут імені Івана Франка за спеціальністю «математика» і у 1991 році закінчила повний курс навчання і присвоєно кваліфікацію вчителя математики, інформатики і обчислювальної техніки.

У 1995 році закінчила центр навчання міністерства статистики і присвоєно кваліфікацію – бухгалтер.

У 1995 році прийнята на посаду головного бухгалтера в ДКП «Дрогобицька лазня».

З 2001р. по 2002р. працювала на посаді головного бухгалтера ДП «Ритуальні послуги».

З  13.12.2002 року призначена на посаду начальника відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

У 2005 році вступила у Львівський державний університет, інститут післядипломної освіти правничого факультету за спеціальністю «правознавство» і у 2009 році успішно закінчила.

З 13.03.2007 року призначена на посаду начальника відділу аудиту фінансового управління Дрогобицької міської ради і у березні 2016 року звільнена, шляхом переведення на посаду заступника начальника відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

З 01.06.2021 року переведена на посаду заступника начальника відділу – служби у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

З 13.03.2023 року переведена на посаду головного спеціаліста, уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, де працюю на даний час.

Син – Пелещак Тарас Андрійович, 1991р.н.

Син – Пелещак Остап Андрійович, 1999р.н.

Порядок прийняття та розгляду повідомлень

Перейти до вмісту