Організаційний відділ

Начальник відділу:
Кушнір Ірина Осипівна

Код ЄДРПОУ:

26307196

Контакти

Адреса:
82100 м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 207


Телефон:
(03244) 2-13-03


E-mail:
[email protected]

Графік роботи:

Понеділок–Четвер
08:00 до 17:00
П’ятниця
08:00 до 15:45
Обідня перерва
12:00 до 12:45

Організаційний відділ виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (надалі – відділ) відповідно до законодавства України утворюється міською радою, є підзвітним і підконтрольним раді, підпорядкований виконкому міської ради, міському голові, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами виконавчого комітету.Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, Постановами Верховної Ради України, указами та розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, розпорядженнями голови обласної державної адміністрації, рішеннями обласної ради та рішеннями міської ради, рішеннями виконавчого комітету міської ради, розпорядженнями міського голови, цим Положенням та іншими нормативними актами. Структура відділу встановлюється і затверджується міською радою за поданням міського голови та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету.Відділ підпорядковується, згідно з розподілом обов’язків між керівництвом, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами виконавчого комітету.

  • Здійснює організаційне та інформаційне забезпечення діяльності міської ради. Організовує та забезпечує розвиток зв’язків органів виконавчої влади із громадою, засобами масової інформації, політичними партіями, громадськими організаціями.
  • Формує оперативні (тижневі, місячні) плани роботи міської ради, забезпечує інформування Львівської обласної державної адміністрації про суспільно-політичні події, діяльність керівництва міста;
  • Забезпечує організаційну підготовку проведення робочих зустрічей керівництва міської ради, прийому посадових осіб, почесних гостей, зарубіжних делегацій, урочистих заходів міської ради, приурочених різним святковим та пам`ятним датам.
  • Забезпечує безперебійну роботу внутрішньої комп’ютерної мережі Дрогобицької міської ради.
  • Поновлює офіційну інтернет-сторінку Дрогобицької міської ради згідно поданих матеріалів та наповнює матеріалами прес-служби.
  • Організовує підбір комп’ютерних програм для ефективної роботи кожного відділу, враховуючи специфіку кожного відділу.
  • Здійснює систематичний аналіз та контроль щодо стилю, форм і методів організаційної та управлінської роботи структурних підрозділів міської ради

Начальник відділу  – Кушнір Ірина Осипівна;
Головний спеціаліст з організаційної роботи
– Войтович Назар Петрович

Біографічна довідка Керівника

Я, Кушнір Ірина Осипівна, народилася 10 вересня 1974 року у місті Дрогобичі, Львівської області. Українка. Громадянка України.
З вересня 1981 року до червня 1991 року навчалася у Дрогобицькій середній школі №5, де одержала атестат про середню освіту.
У липні 1991 року вступила до Дрогобицького державного педагогічного університету ім.І.Франка на факультет ВПК, який закінчила у 1996 році за спеціальністю вчитель початкових класів – психолог.
У серпні 1996 року – прийнята на роботу на конкурсній основі у Виконком Дрогобицької міської ради, де працюю до сьогодні.
На даний час обіймаю посаду начальника організаційного відділу.
Одружена. Виховую двох синів. Безпартійна.
Ні я, ні мої близькі рідні до кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувалися.
Проживаю у місті Дрогобичі.

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Положення

Перейти до вмісту