Відділ з питань мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами

Начальник відділу:
Щерба Руслан Миколайович

Контакти

Адреса:
м.Дрогобич, пл. Ринок,1 каб. 324


E-mail:
[email protected]


Телефон:
(03244) 356-11

Графік роботи:

Понеділок–Четвер
08:00 до 17:00
П’ятниця
08:00 до 15:45
Обідня перерва
12:00 до 12:45

Графік прийому громадян

Віторок, четверг кожного тижня з 14.00 до 15.00.

Відділ з питань мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами (надалі – відділ) виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (далі – виконком) утворюється Дрогобицькою міською радою, є структурним її підрозділом та підзвітним і підконтрольним  міському голові та заступнику міського голови з питань дільності виконавчих органів, керуючому справами виконкому.

Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України «Про оборону України», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про загальний  військовий обов’язок та військову службу», «Про державну таємницю», «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановами Кабінету Міністрів України від 18.12.2013 №939 «Про затвердження Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах» (далі – Порядок 939), від 07.12.2016 №921 «Про затвердження Порядку організаці та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних» (далі – Порядок 921), також розпорядженнями голови Львівської обласної державної адміністрації, міського голови, Положенням про відділ  та іншими нормативними актами, які регламентують питання організації мобілізаційної, оборонної, режимно-секретної роботи та взаємодію з правоохоронними органами.

У межах своєї компетенції відділ взаємодіє з іншими структурними підрозділами виконкому, також з підприємствами, організаціями та установами всіх форм власності населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади (далі – ДМТГ).

 

Начальник відділу – Щерба Руслан Миколайович
Головний спеціаліст – Артимович Роман Михайлович
Головний спеціаліст – Паращак Наталія Володимирівна
Головний спеціаліст – Маковецька Мар’яна Романівна
Головний спеціаліст – Кузьмак Тарас Ігорович
Головний спеціаліст – Федишин Андрій Миколайович

 

Підрозділ підпорядкований міському голові

Біографічна довідка Керівника

Щерба Руслан Миколайович, народився 21.12.1968 в с.Катериничі Городоцького району Львівської області.

З вересня 1978 року по червень 1984 року навчався в Чуловицькій восьмирічній школі. В цьому ж році поступив на навчання в Самбірське педагогічне училище, яке закінчив у 1988 році.

В 1995 році поступив у Львівський Національний університет ім.І.Франка, який закінчив у 2000 році, здобувши кваліфікацію «юрист».

З 1988 року по 1990 рік проходив службу в лавах Радянської Армії.

В 1990 році прийнятий на роботу в Державну службу охорони, де працював по січень 2001 року.

З січня 2001 року призначений на посаду начальника Дрогобицького районного управління юстиції у Львівській області. З грудня 2004 року по січень 2006 року працював на посаді заступника Дрогобицького міськрайонного управління юстиції у Львівській області, з січня 2006 року по липень 2006 року – завідувач сектору Дрогобицького міськрайонного управління юстиції.

З липня 2006 року по травень 2016 року, до моменту ліквідації установи, був призначений на посаду начальника Дрогобицького міськрайонного управління юстиції у Львівській області.

З жовтня 2016 року по листопад 2018 року призначений на посаду керівника апарату Дрогобицької райдержадміністрації, з листопада 2018 року по березень 2020 року – перший заступник голови РДА.

З квітня 2020 року по даний час працює в Дрогобицькій міській раді.

Батько – Щерба Микола Олександрович, помер в 1994 році.

Мати – Щерба Катерина Федорівна, пенсіонер.

Сестра – Макар (Щерба) Любов Миколаївна, працює в Личаківському районному відділі ФРАУС Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

Одружений. Дружина Щерба Ю.І., працює у виконкомі Дрогобицької міської ради, на даний час перебуває у соціальній відпустці по догляду за дитиною до 3-хрічного віку. Виховує сина.

Ні я, ні члени родини судимості не мають.

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Перейти до вмісту