Відділ кадрів

Начальник відділу:
Малиш Тетяна Михайлівна

Код ЄДРПОУ:

26307196

Контакти

Адреса:
82100 м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 211


Телефон:
(03244) 3-71-68


Facebook сторінка відділу


E-mail:
[email protected]
[email protected]

Графік роботи:

Понеділок–Четвер
08:00 до 17:00
П’ятниця
08:00 до 15:45
Обідня перерва
12:00 до 12:45

Відділ кадрів виконкому Дрогобицької міської ради (надалі відділ), відповідно до законодавства України; утворюється міською радою, є підзвітним і підконтрольним раді, підпорядкованим її виконавчому комітету, міському голові.Положення про відділ затверджується міською радою.Відділ безпосередньо підпорядковується міському голові.Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, указами та розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, розпорядженнями голови обласної державної адміністрації, рішеннями обласної, міської рад, рішеннями виконавчого комітету міської ради, розпорядженнями міського голови, цим Положенням та іншими нормативними актами.Структура відділу встановлюється і затверджується міською радою за поданням міського голови. На посади начальника відділу та спеціалістів призначаються особи, які мають вищу освіту, необхідний стаж роботи в органах місцевого самоврядування або у державній службі та досвід практичної роботи з кадрами. Працівники відділу призначаються на посаду на конкурсній основі розпорядженням міської голови і звільняються з роботи розпорядженням міського голови. Роботу відділу організовує начальник відділу, який призначається на посаду та звільняється з посади міським головою. Відділ має круглу печатку з найменуванням відділу і штампи.

  • Здійснює ведення діловодства з питань кадрової роботи та служби в органах місцевого самоврядування у виконкомі Дрогобицької міської ради та її виконавчих органах, Дрогобицькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та керівників комунальних підприємств.
  • Забезпечує реалізацію державної політики з питань кадрової роботи та служби в органах місцевого самоврядування в апараті виконкому Дрогобицької міської ради, виконавчих органах Дрогобицької міської ради, узагальнює практику роботи з кадрами, вносить міському голові пропозиції щодо її вдосконалення.
  • Забезпечує контроль за дотриманням Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», загальних правил поведінки державного службовця серед працівників міської ради та її структурних підрозділів.
  • Готує матеріали та оформляє документи про призначення на посаду та звільнення з посад, прийняття, переведення та звільнення працівників, надання щорічних основних та додаткових відпусток працівникам виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органах, Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та керівників комунальних підприємств.
  • Готує матеріали та оформляє документи для проведення конкурсної комісії на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування.
  • Організовує та координує стажування посадових осіб з метою поглиблення професійних знань або просування по службі за спеціальними індивідуальними планами.
  • Готує документи для продовження спецперевірки працівниками виконкому Дрогобицької міської ради та її виконавчих органах, Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, у встановленому законом порядку.
  • Готує документи щодо встановлення вислуги років та зміни рангів посадових осіб.
  • Забезпечує формування кадрового резерву на посадових осіб міської ради та її структурних підрозділів. Проводить роботу з резервом кадрів міської ради, її виконавчого комітету, аналізує і узагальнює практику формування кадрового резерву у структурних підрозділах виконкому, вносити міському голові пропозиції щодо її вдосконалення.
  • Організовує проведення атестації осіб місцевого самоврядування.

Начальник відділу – – Малиш Тетяна Михайлівна
Головний спеціаліст – Наум’як Ірина Михайлівна
Головний спеціаліст – Лаб’як Галина Богданівна
Головний спеціаліст – Шулак Ірина Миколаївна

Підрозділ підпорядкований міському голові

Біографічна довідка Керівника

Я, Малиш Тетяна Михайлівна, народилася _______1981 року в місті Стрий Львівської обл.
У 1998 році закінчила середню школу №1 міста Стрий.
У 2003 році закінчила Тернопільську академію народного господарства та отримала диплом магістра з фінансів.
Трудову діяльність розпочала в 1998 році.
Стаж служби в органах місцевого самоврядування – з 08.10.2010.
Заміжня.
Склад сім’ї:
Чоловік – Малиш Іван Петрович, працює в органах внутрішніх справ.
Дочка – Малиш Катерина Іванівна, працює вчителем.
Дочка – Малиш Юліана Іванівна, студентка.
Син – Малиш Давид Іванович
Ні я, ні члени моєї сім’ї до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Положення

Перелік осіб, призначених поза конкурсом



Призначені без конкурсу в 2023 році:



– Демус Леся Ігорівна, головний спеціаліст відділу з питань мобілізаційної оборонної роботи та взаємодії з правохоронними органами

– Бешлей Марія Романівна, головний спеціаліст,юристконсульт відділу договірно-правовоїроботи управління правового забезпечення

– Марцінко Лариса Миколаївна, головний спеціаліст відділу соціально-психологічної,правової підтримки та взаємодії за захисниками,захисницями та членами їх сімей

– Хруник Віталій Олегович, головний спеціаліст,юристконсульт сектору підтримки діяльності ради та виконавчих органів управління правового забезпечення

– Тирнавська Леся Іванівна, головний спеціаліст,управління цифровізації

– Свірк Ганна Іванівна, головний спеціаліст,сектору економічних ресурсів та агропромислового комплексу управління інвестицій та економічного розвитку

– Федаш Наталя Іванівна, головний спеціаліст,інспектор з благоустрою,еколога відділу безпеки та контролю ДМГ

– Матчишин Ольга Іванівна, адміністратор відділу-центру надання адміністративних послуг

– Матвісів Роман Ярославович, головний спеціаліст ,управління цифровізації

– Жук Юрій Адамович, головний спеціаліст ,управління цифровізації

– Годяк Володимир Михайлович, головний спеціаліст з питань надання адміністративних послуг, реєстратор відділу державного архітектурно-будівельного контролю

– Томошенко Олександр Вікторович, директор КП “Екран-Сервіс”

Перейти до вмісту