Відділ міського архіву

Начальник відділу:
Гриньків Ольга Петрівна

Код ЄДРПОУ:

26307196

Контакти

Адреса:
82100 м. Дрогобич, вул.Самбірська, 76


Телефон:
41-34-44


Facebook сторінка відділу


E-mail:
[email protected]
а[email protected]


 

Графік роботи:

Понеділок–Четвер:
08:00 до 17:00
П’ятниця:
08:00 до 15:45
Обідня перерва:
12:00 до 12:45

Відділ міського архіву виконкому Дрогобицької міської ради (надалі відділ) є відділом виконавчого комітету міської ради їй підзвітним і підконтрольним і підпорядковується виконавчому комітету міської ради, міському голові та заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами виконкому, з питань здійснення делегованих йому повноважень органів виконавчої влади у галузі архівної справи і діловодства також підконтрольний відповідно Державному архіву Львівської області, Державній архівній службі України (далі –Укрдержархіву), в порядку, встановленому законом. Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, указами та розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, наказами Державної архівної служби України, розпорядженнями голови обласної державної адміністрації, рішеннями обласної, міської рад, рішеннями виконавчого комітету міської ради, розпорядженнями міського голови, цим Положенням та іншими нормативними актами

  • Реалізація державної політики у сфері архівної справи і діловодства, здійснення управління архівною справою і діловодством на території міст Дрогобича, Стебника, координація діяльності органів влади, підприємств, установ, організацій усіх форм власності в питаннях архівної справи і діловодства.
  •  Внесення до Національного архівного фонду (далі НАФ) архівних документів, що мають місцеве значення, проведення їх державної реєстрації, ведення обліку та зберігання цих документів, а також використання відомостей, що в них містяться.
  •  Проведення науково-методичної роботи в галузі архівознавства, документознавства,  упровадження досягнень науки, техніки, передового досвіду в практику діяльності архівних підрозділів.
  •  Здійснення контролю за діяльністю архівних  підрозділів підприємств, установ, організацій, усіх форм власності і служб діловодства, забезпечення додержання законодавства про Національний архівний фонд та архівні установи.

Начальник відділу – Гриньків Ольга Петрівна;

Головний спеціаліст – Куляс Ірина Василівна

Головний спеціаліст відділу  –  Мілян Оксана Романівна.

Підрозділ підпорядкований секретарю міської ради

Біографічна довідка Керівника

Гриньків Ольга Петрівна народилась 24 квітня 1967 року в с. Літиня Дрогобицького району Львівської області. Українка.
Громадянка України
З вересня 1974 року до червня 1982 року навчалась у Дрогобицькій середній школі № 2. З вересня 1982 року по березень 1986 року навчалась у Дрогобицькому механічному технікумі, де здобула спеціальність технік-технолог інструментального виробництва.
З вересня 1986 року по червень 1991 року навчалась у Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім. Івана Франка на загально-технічному факультеті, де здобула спеціальність вчитель праці та інформатики.
Відомості про трудову діяльність: із червня 1992 року – до цього часу працює у виконавчих органах Дрогобицької міської ради.
Відомості про посаду, місце роботи (заняття) : з червня 1992 року по березень 1993 року спеціаліст відділу міського архіву, з березня 1993 року до теперішнього часу начальник відділу міського архіву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
Одружена.
Безпартійна.
Місце проживання м. Дрогобич.

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Річні звіти

Звіт за 2020 рік

Звіт за 2019 рік

Звіти за 2018 рік

Звіти за 2017 рік

Перейти до вмісту