Відділ з питань праці, аудиту та соціально-трудових відносин

Начальник відділу
Яцуляк Галина Василівна

Код ЄДРПОУ:

26307196

Контакти

Адреса:
82100 м. Дрогобич, площа Ринок, 1, каб. 323


 Facebook сторінка відділу


Телефон:
(03244) 225-69


E-mail:
[email protected]

 


Графік роботи:

Понеділок–Четвер
08:00 до 17:00
П’ятниця
08:00 до 15:45
Обідня перерва
12:00 до 12:45

Графік прийому

Понеділок – Четвер
10.00 до 12.00/14.00 до 16.00

П’ятниця
10.00 до 12.00/14.00 до 15.00

Забезпечення та реалізація на території об’єднаної територіальної громади державної та регіональної політики у сфері трудових відносин, зайнятості населення та умов праці.  Здійснення в межах повноважень контролю за дотриманням вимог у сфері законодавства про працю, охорону праці та зайнятість населення.  Надання адміністративної послуги з повідомної реєстрації колективних договорів, змін та доповнень до них.   Створення умов для реалізації міських програм у сфері трудових відносин, зайнятості населення та умов праці.   Забезпечення у межах своїх повноважень:захисту прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб; дотримання вимог законодавства з охорони праці, реалізації державної політики стосовно захисту інформації з обмеженим доступом; захист персональних даних.

Отримує інформацію необхідну для проведення інспекційного відвідування, невиїзного інспектування  та аудиту від Держстату та її територіальних органів, ДПС та її територіальних органів, Пенсійного фонду України та її територіальних органів; від фізичних осіб стосовно яких порушено правила оформлення трудових відносин, працівників про порушення стосовно них законодавства про працю.

Здійснює моніторинг та аналіз отриманих із засобів масової інформації, інших джерел, доступ до яких не обмежений законодавством, та джерел зазначених у вище пунктах.

Здійснює державний контроль за додержанням законодавства про працю у формі проведення інспекційних відвідувань та невиїзних інспектувань; проводить аудиторські перевірки.

Самостійно приймає рішення про необхідність відвідування роботодавця з метою інформування його та працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю;

За письмовою заявою роботодавця проводить аналіз стану дотримання законодавства про працю та надає рекомендації щодо його застосування;

Аналізує стан та тенденції соціального розвитку території у межах адміністративно-територіальної одиниці та вживає заходів до усунення недоліків;

Бере участь у підготовці пропозицій до проектів програм соціально-економічного розвитку відповідної адміністративно-територіальної одиниці;

Розробляє проекти розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету та міської ради;

Готує самостійно або разом з іншими структурними підрозділами інформаційні та аналітичні матеріали для подання міському голові;

Розглядає в установленому законодавством порядку звернення громадян;

Опрацьовує  запити і звернення народних депутатів України та депутатів відповідних місцевих рад;

Начальник відділу Яцуляк Галина Василівна

Головний спеціаліст – Маланяк Ірина Миколаївна

Головний спеціаліст вакантна посада

Підрозділ підпорядкований першому заступнику міського голови

Біографічна довідка Керівника

Яцуляк Галина Василівна народилася в сім’ї робітників 01 вересня 1971 року у селі Вороблевичі Дрогобицького району Львівської області. Українка, громадянка України.
В 1988 році закінчила навчання у Дрогобицькій середній школі № 17, де одержала атестат про середню освіту. Цього ж року вступила в Дрогобицький державний педагогічний інститут ім. Франка, який в 1993 році закінчила з дипломом спеціаліст за кваліфікацією вчитель математики, інформатики і обчислювальної техніки.
В період з 1994 по 1998 роки навчалася заочно в Львівському державному університеті ім. І Франка, отримавши диплом економіста.
У 1994 року розпочала свою трудову діяльність з посади контролера – ревізора контрольно-ревізійного відділу у м. Дрогобичі. В 2016 році з посади заступника начальника Дрогобицького об’єднаного контрольно-ревізійного відділу переведена в Державну фінансову інспекцію у Львівській області, яку згодом перейменовано в Західний офіс Держаудит служби.
З листопада 2017 року працює у виконавчих органах Дрогобицької міської ради.
Одружена, троє дітей.

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Реєстр колективних договорів

Відповідно до п.7 « Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих), територіальних угод, колективних договорів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 року № 115 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 768, відділ з питань праці, аудиту та соціально-трудових відносин виконавчих органів Дрогобицької міської ради оприлюднює:

РЕЄСТР щодо проведення повідомної реєстрації колективних договорів (змін та доповнень)

РЕЄСТР щодо проведення повідомної реєстрації колективних договорів (змін та доповнень).

 

Переглянути реєстр

Перейти до вмісту