У Ратуші розпочався благодійний Великодній ярмарок

16:13 10 Квітня 2023

У Дрогобицькій громаді триває підготовка до Великодня. На жаль повномасштабна війна, яка триває в Україні, затьмарює радість світлого свята Хрестового Воскресіння. Однак попри всі труднощі, які проходить наша країна у боротьбі з ворогом, – українці шукають приводи для маленьких життєвих радощів, підтримують одне одного, проводять благодійні акції та спільно долучаються до нашої перемоги.

Одну з таких благодійних ініціатив втілюють зараз у стінах Ратуші, за участі освітніх закладів Дрогобицької громади.

Великодній ярмарок, який розпочався сьогодні, 10 квітня, представляє собою виставку-продаж різноманітних композицій, символічних подарунків та святкового декору. Його розгорнули на другому поверсі міськради.

Організатор виставки, відділ сім’ї та молоді, збирає та експонує святкові композиції, виготовлені навчальними закладами Дрогобицької громади.

До благодійної акції долучилось чимало освітніх установ, – ліцеїв та гімназій громади. Чимало активних та творчих учасників продовжують приносити свої композиції та поповнюють ними виставку, адже попри естетичну ідею ярмарку, він має на меті важливу місію – збір коштів для потреб ЗСУ.

На другому поверсі Ратуші дрогобичани та гості міста мають змогу оглянути творчі композиції та придбати святковий декор для Великодніх кошиків, святкового столу, або ж в якості символічного подарунку для рідних чи друзів.

За умовами благодійної акції, 50% вартості товару повертається автору, а 50% скеровується на підтримку ЗСУ.

Великодній ярмарок триватиме до п’ятниці, 14 квітня.

Перейти до вмісту