Призерів Чемпіонату Європи зі спортивної акробатики вітали у ДЮСШ

11:13 6 Листопада 2019

Днями в Ізраїлі завершився чемпіонату Європи зі спортивної акробатики.

Жіноча пара Олександра-Марія Табачинська та Юлія Пилип’як, які є вихованцями Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені І. Боберського, вибороли срібні медалі у динамічній вправі та бронзові — у багатоборстві.

Тренери призерів — Жанна Жгута, Оксана Жгута та Сергій Дмітрієв захоплююче розповідають про досягнення своїх вихованців, зокрема про результат, до досягнення якого було докладено чимало зусиль.
Самі ж дівчата, які переповнені позитивними враженнями, кажуть, що готуються до світового Чемпіонату, де також прагнуть здобути нагороди.

У вівторок, 5 листопада, Олександру-Марію Табачинську та Юлію Пилип’як, а також їх тренерів привітали у ДЮСШ.

Директор школи Роман Старух зазначив, що перемога дівчат є також результатом старань їх тренерів чим пишається не лише школа, а й громада Дрогобича та вся Україна.

Також недавно в ізраїльському місті Холон стартував Чемпіонат Європи серед юніорів. У складі збірної команди України брали участь учні Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського чоловіча група у складі Андрія Чепелюка, Тараса Орищака, Назара Стеціва та Ростислава Стеціва, яка посіла 4 місце у фіналі (вікова група 11-16 років), а змішана пара Анастасія Семенович та Богдан Іваник у віковій групі 12-18 років зайняли 8 місце у фіналі.

Вчора спортсменів також привітали з дебютом на європейській арені.

Бажаємо кожному вихованцеві та нашим призерам високих спортивних досягнень!

Перейти до вмісту