Несанкціонована торгівля на Свято Покрови у центрі міста, — Що на це скаже громада?

16:25 16 Жовтня 2019

На фото: Стихійна торгівля у центрі міста 16.10.2019

У понеділок, 14 жовтня, у день коли мешканці та гості міста відзначали свято Покрови, 77-му річницю УПА, День захисника України та День козацтва, окремі торговці, серед яких жінки з молочною продукцією, вирішили продовжити звиклу їм справу — продавати сільськогосподарську продукцію «з асфальту».

У вівторок, 15 жовтня, цю ситуацію обговорили в ході щотижневої наради у міській раді за участі керівництва міста, керівників структурних підрозділів ДМР та комунальних підприємств.

За підсумками обговорення цього ганебного явища, Муніципальній варті спільно з поліцією доручено посилити заходи щодо порушників, які провадять несанкціоновану торгівлю у центрі міста.

Також було озвучено, що такі дії торговців у День захисника України — це пряма зневага до воїнів та містян, які прийшли віддати шану новітнім українським героям.

Нагадаємо, для торговців молочною продукцією передбачені спеціально облаштовані місця на продуктовому ринку.

Закликаємо громаду міста не бути осторонь цієї проблеми, оскільки наслідком цієї стихійної торгівлі, як бачимо, є не лише витоптані газони та порушення правил благоустрою, а й зневага до людських цінностей.

Перейти до вмісту