Молодь — майбутнє Дрогобича: Тарас Кучма привітав студентів громади із їхнім днем

11:27 17 Листопада 2022

16 листопада, у світлиці мерії міста відбулась зустріч очільника громади Тараса Кучми з представниками студентських колективів Дрогобицької громади.

З нагоди Міжнародного дня студента, яке у всьому світі відзначають 17 листопада, відділом сім’ї та молоді ДМР було ініційовано зустріч з найбільш активними студентами нашої громади.

Відкрила зустріч керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко, яка побажала молоді нових та цікавих звершень у студентському житті.

Відтак, слово взяв очільник міста Тарас Кучма, який привітав присутніх з прийдешнім Днем студента та відзначив, що саме зі студентства формується українська національна еліта, яка творить майбутнє нашої держави.

Те, що студенти нашого міста активні — для мене велика радість. Ви небайдужі до чужого горя, до проблем та успіхів Дрогобича.Кожен з вас вкладає частинку себе, щоб проявити солідарність, проявити дію не заради власної вигоди, а заради когось. Ви творите нову Україну і на вас покладена зараз велика відповідальність перед майбутніми поколіннями, щоб вони знали та пам’ятали про злочини, які чинить росія. З нагоди вашого свята бажаю вам натхнення та високих досягнень у житті. Здобувати нові знання, творити, не боятись долати труднощі та перешкоди і відкривати для себе нові перспективи, — привітав молодь Тарас Кучма.

Кульмінацією зустрічі стало вручення студентам символічних подарунків, їх вручили очільник міста Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї і молоді Леся Пашко. Це були подячні грамоти, необхідна канцелярія та державний стяг. Після чого Тарас Кучма та студенти мали змогу поспілкуватись на різні теми, що стосуються справ міста, що варто зробити, щоб покращити комфорт життя у громаді, які зміни впровадити. Відтак міський голова звернувся до студентської молоді з прохання активно долучатися до участі у громадському житті та ділитись ідеями і пропозиціями щодо розвитку міста. Окрім цього, говорили і на буденні теми — що спонукає людину робити добрі справи, що таке віра та як кожен з нас трактує її по-своєму.

Наостанок захід завершили спільним фото та окреслили плани майбутніх зустрічей.

Перейти до вмісту