Марафон 101/1: Під час благодійного концерту гуртів “FUSION ” та “Таraka” зібрали близько 15 тисяч гривень

14:19 12 Жовтня 2019

Український гурт “FUSION ” та польський гурт “Таraka” дали спільний концерт “Марафон 101/1” на підтримку мешканців аварійного будинку на вулиці Грушевського у Дрогобичі.

Концертне дійство відбулося у Народному домі імені Івана Франка у четвер, 10 жовтня.

Концерт відбувся за підтримки Генерального консульства Республіки Польща у Львові, Дрогобицької міської ради, Друкарні “КОЛО”, Благодійних фондів “Українська Гуманітарна Група” та “Карітас СДЄ УГКЦ”.

Крім концертної програми, у фойє Народного дому відбувалася благодійна виставка. Свої роботи представили учні та викладачі політехнічного ліцею, ліцею№1 та механіко-технологічного коледжу. Організатор виставки — відділ молодіжної політки, сім’ї та спорту ДМР.

Учасників благодійного концерту привітали міський голова Дрогобича Тарас Кучма та Консул Генерального консульства Республіки Польща у Львові Томаш Коваль, які у своїх промовах засвідчили важливість співпраці та партнерства не лише на культурному, науковому рівнях, як це зазвичай відбувається, а й в кризових умовах, зокрема коли трапляються надзвичайні ситуації. Зі свого боку Тарас Кучма подякував усім небайдужим, хто відгукнувся допомогти у цій трагедії, яка 28 серпня сталася у Дрогобичі. Окрему подяку міський голова Дрогобича висловив керівництву Генерального консульства Республіки Польща у Львові та керівництву і мешканцям міст-партнерів у Польщі.

“Цей концерт — це свідчення того, що співпраця між Україною та Польщею відбувається у всіх аспектах, в тому числі й тоді, коли настає біда. Дякую всім, хто зробив цей концерт можливим”, — прокоментував голова наглядової ради БФ “Українська Гуманітарна Група”, заступник керівника БФ “Карітас СДЄ УГКЦ” Артур Деска.

Загалом під час благодійного заходу забрано 14 980 гривень. Як зазначають організатори, кошти буде переказано (з урахуванням видатків на операцію переказу) на благодійний рахунок.

Фото Артура Дески

Перейти до вмісту