Дрогобич представили на XІX Міжнародному економічному форумі у Львові

17:14 6 Листопада 2019

Впродовж 31 жовтня-1 листопада у Львові відбувся щорічний XІX Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region».

Ця потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням, вкотре зібрала сотні учасників.

Дрогобич на XІX Міжнародному економічному форумі «Invest In Lviv Region» представляли начальник відділу економіки ДМР Тарас Бачинський разом з фахівцем відділу з інвестиційної діяльності Володимиром Бегеєм.

У межах першого дня Форуму відбулись чотири тематичні блоки, під час яких присутні спілкувалися з представниками як політики, так і бізнесу на теми аутсорсингу бізнес-процесів як інструменту динамічного розвитку економіки, фінансових інструментів розвитку, функціонування індустріальних парків та еволюції промислового виробництва.

«Для Дрогобича, як колишнього промислового гіганта або як міста, де промисловість займала важливе значення як з точки зору зайнятості населення, так і суттєвих надходжень до бюджету, цікавим був блок про впровадження нових технологій у розвитку промислового виробництва, які з відкриттям чи поступовим відновленням промислових підприємств у місті можна застосовувати на практиці», — зазначив начальник відділу економіки ДМР Тарас Бачинський.

«На прикладі міста Біла Церква ми почерпнули досвід у напрямі функціонування індустріальних парків у містах, які за умови ефективної роботи є прогресивним інструментом залучення технологічних компаній. Про позитивні моменти у цій роботі, так і негативні з власного досвіду розповів керівник індустріального парку міста Біла Церква», — поділився враженнями фахівець відділу економіки з інвестиційної діяльності Володимир Бегей.

У другий день Форуму, відповідно до програми, відбувались тематичні заходи у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження.

Перейти до вмісту