Допомога для породіль: від початку війни у пологовий будинок міста відвезли 259 пакунків із речами першої необхідності для малечі

13:47 14 Вересня 2022

14 вересня міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко здійснили черговий візит до пологового будинку.

За останні сім днів в медичній установі міста на світ з’явилось дев’ять малюків: п’ять хлопчиків та чотири дівчинки. Породіллі не лише з Дрогобицької громади, а й з числа внутрішньо переміщених осіб.

Традиційно, Тарас Кучма привітав породіль та вручив матерям символічні подарунки, необхідні в перші дні життя дитини.

У нашому місті зародилась чудова традиція, яку ми хочемо продовжувати і надалі. Адже окрім подарунків, які ми формуємо, у нас є можливість більше дізнатись про потреби та побажання матерів. Також ми завжди раді почути їхні бачення щодо оновлень та змін у пологовому будинку міста. І, звичайно, це нагода привітати з такою чудовою подією у житті — нехай ваші діти зростають у мирі та злагоді, — наголосив Тарас Кучма.

Нагадаємо, з повномасштабним вторгненням росії на Україну, у міській раді прийняли рішення формувати пакунки допомоги для породіль та новонароджених. Відтак, з початку акції, а це 16 березня, у пологовий будинок міста відвезли вже 259 наборів. У пакети кладуть дитячі речі, печиво, соки, рушнички, пляшечки, гігієнічні набори для породіль та забавки для дітей.

Перейти до вмісту