Підопічні терцентру, які перебувають у складних життєвих обставинах, отримали пакунки підтримки до Великодня

16:56 1 Травня 2024

Великдень – світле свято, яке символізує диво воскресіння Ісуса Христа. Традиційно більшість родин готуються провести цей день з молитвою в церкві та за сімейним столом, де зберуться рідні та близькі.

На жаль, далеко не всі мають сьогодні таку можливість. Є родини, які втратили рідних. Є ті, чиї близькі навіть в часі свят перебуватимуть на передових позиціях фронту. А також є чимало літніх та одиноких людей, які опинились у складних життєвих обставинах – це люди з інвалідністю, люди старшого віку, які проживають самі та не мають рідних. Ними опікується територіальний центр соціального обслуговування.

Напередодні свят визначеним категоріям осіб вручили продуктові пакунки з допомогою. Міський голова Дрогобича Тарас Кучма особисто відвідав підопічних терцентру та спільно з директором Марією Лютик привітав їх з прийдешніми святами.

Загалом, за підтримки Дрогобицької міської ради, терцентром було сформовано 400 пасхальних наборів з продуктами харчування. У їх складі – традиційні святкові продукти: паска, масло, набір яєць, олія, 2 кілограми борошна, хрін, горошок, майонез.

Їх вручили в територіальному центрі соціального обслуговування. Тим підопічним, які не мають змоги покинути власну домівку через поважний вік чи стан здоров’я, пакунки доставляють додому соціальні робітниці Центру.

Видачу пасхальних пакунків для підопічних терцентру, які проживають в селах громади, проводять з залученням старост.

Перейти до вмісту