За останній тиждень лікарні Дрогобича та Стебника отримали 2 ШВЛ-апарати

18:07 12 Червня 2020

Наприкінці минулого тижня у КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» доставили новий апарат штучної вентиляції легень. Вартість апарату становить понад 400 тисяч гривень.

Закупили його за рахунок коштів, які службовці міської ради Дрогобича та її структурних підрозділів зібрали з власної зарплати, враховуючи ситуацію, яка склалася в Україні та світі з поширенням COVID-19.

У п`ятницю, 12 червня, новий апарат штучної вентиляції легень отримала і КНП «Стебницька міська лікарня», який закупили за кошти обласного бюджету та небайдужих меценатів. Передав керівництву Стебницької лікарні ШВЛ-апарат перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

Міський голова Дрогобича зазначив, що Стебницька міська лікарня приймає хворих на COVID-19 не лише з Дрогобицького регіону, але й Самбірського, Старосамбірського та інших районів, тому у цій лікарні ШВЛ-апарат може врятувати не одне людське життя.

Участь у передачі Стебницькій лікарні ШВЛ-апарату також взяли депутат Львівської обласної ради Юрій Нестор та начальник відділу охорони здоров`я ДМР Володимир Чуба.

Також перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк, міський голова Дрогобича Тарас Кучма та начальник відділу охорони здоров`я ДМР Володимир Чуба відвідали Дрогобицький протитуберкульозний диспансер, де обговорили питання збереження закладу, який з 1 липня ліквідовують.

Перейти до вмісту