Щоб не залишити поза увагою потребуючих у часі Великодня: Відбулася нарада керівників соцслужб та заступників міського голови

17:21 26 Квітня 2021

У перший день страсного тижня, 26 квітня, у Дрогобицькій міськраді відбулася нарада заступників міського голови Володимира Коцюби, який виконує обов’язки міського голови, Ігоря Германа та Андрія Ковча з керівниками соціальних служб.

Традиційно, у ці дні соціальні служби роздають продуктові набори для осіб та сімей соціальних категорій. Цьогоріч таких наборів буде роздано понад 600 штук.

Також під час наради начальниця організаційного відділу Ірина Кушнір презентувала цьогорічні вітальні Великодні листівки, які будуть вкладати до пакетів з продуктовими наборами.

Оскільки цьогоріч Великдень знову святкуватимемо у часі пандемії коронавірусу, то робота працівників соціальних та медичних служб у цей період є особливою. Соціальні працівники турбуються про одиноких, літніх, людей з інвалідністю, сім’ї воїнів АТО та інші категорії населення. Окремої шани заслуговують військові, які боронять від загарбника нашу державумедики, так і медики, яким Пасхальні дні доведеться провести у ковідному відділенні лікарні, рятуючи життя громадян.

Таким чином посадовці погодили, що у ці дні соціальні працівники докладуть максимальних зусиль, щоб доставити продуктові набори у кожну домівку потребуючих. Завітають посадовці й до військових. А у цьогорічному Великодньому відеоролику висвітлять роботу медиків та соціальних служб Дрогобицької територіальної громади. До слова, таку ідею запозичили у побратимів з польського міста Кракова.

Нагадаємо, цими вихідними Орест Каракевич та Андрій Ковч разом з волонтерами відвідали військових на сході України.

Перейти до вмісту