Частина різдвяного затишку у кожній домівці: у Дрогобицькій громаді продовжують роздавати подарунки багатодітним сімʼям, які потребують особливої уваги

13:36 2 Січня 2023

Наприкінці року у мерії міста продовжують реалізовувати традицію благочинних ініціатив до Дня святого Миколая та різдвяних свят.

Так, у міській раді Дрогобича щорічно формують та роздають пакунки для багатодітних сімей, які потребують особливої уваги, щоб підтримати їх речами першої необхідності та подарувати трішки святкового настрою і тепла.

В останні дні 2022 року, коли інтенсивно тривала святкова атмосфера – очільник громади Тарас Кучма разом з керівниками відділів сімʼї та молоді Олександрою Пашко та Лідією Жгутою, яка представляє відділ організаційного забезпечення роботи керівництва та старост ДМР продовжили роздавати святкові пакунки багатодітним родинам громади, які потребують особливої уваги.

Так, вдалось привітати ще 26 сімей з Верхніх та Нижніх Гаїв, Бійничів, Раневич, Михайлевич, Почаєвич та Дережич.

Відтак, посадовці спільно з старостами Василем Василенко, Ігорем Гірчаком та Марією Мацюрович привітали родини з прийдешніми святами та вручили їм подарункові пакунки. Очільник громади побажав усім мирних свят та перемоги.

Цього року ми вирішили сформувати пакунки так, щоб у них було більше речей першої необхідності. Адже зараз складний час для усіх, тому мусимо гуртуватись та дбати один про одного. Цією ініціативою ми не лише хочемо підтримати тих, хто має певні життєві труднощі, але й змотивувати людей бути уважнішими та допомагати тим, хто нас оточує. В період різдвяних свят відкриваймо наші серця для добрих справ та творимо милосердя, щоб святковий дух завітав до кожної дитини та до кожної домівки. Щиро бажаємо усім міцного здоровʼя, родинного затишку, щастя, миру та благополуччя, – наголосив Тарас Кучма.

Додамо, від початку благочинної ініціативи святкові пакунки роздали близько 700 дітям з Дрогобича, Стебника та громади.

Такою акцією від святого Чудотворця у мерії міста намагались охопити різні категорії населення — багатодітні родини, які потребують особливого догляду, дітей загиблих Героїв, дітей з обмеженими можливостями та дітей військовослужбовців.

До таких подарунків кладуть чималі продуктові набори, засоби особистої гігієни та побутової хімії, пледи, одяг, канцелярію та ранці для дітей, іграшки, солодощі тощо. За словами ініціаторів акції, таку допомогу будуть роздавати регулярно, не лише з нагоди різдвяно-новорічних свят.

Перейти до вмісту