Фурор від ансамблю «Верховина»: пісня «Батько наш Бандера» зібрала більше 800 тисяч переглядів

16:51 9 Травня 2022

Заслужений Прикарпатський Ансамбль пісні та танцю «Верховина» продовжує підтримувати бойовий дух українського народу у протистоянні російському загарбнику.

З часу повномасштабного вторгнення росії на українські землі, колектив долучається до різноманітних культурно-мистецьких заходів та благодійних виступів, з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Окрім цього колектив знімає патріотичні відеоролики, мета яких – промоція української пісні та танцю. Кожне з них розлітається соціальними мережами та збирає десятки, а то й сотні тисяч переглядів.

Яскравим прикладом є пісня «Батько наш Бандера», у виконанні хору Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина», опублікована на офіційній сторінці Дрогобицької міської ради 24 березня, через місяць після повномасштабного вторгнення росії на українські землі.

Станом на сьогоднішній день, пісня зібрала 822 тисячі переглядів, понад 43 тисячі вподобань та 584 коментарі серед користувачів соціальної мережі Фейсбук. Її продовжують активно поширювати люди не лише з різних куточків нашої країни, але й за кордоном.

Так як російсько-українська війна ведеться на всіх фронтах, то діяльність «Верховини» – це важливий вклад у культурну оборону нашої держави. Тож колектив продовжує виконувати патріотичні українські пісні та демонструвати світові неповторність культурних традицій українського народу.

Перейти до вмісту