У парку культури та відпочинку триває облаштування льодової ковзанки

14:50 25 Листопада 2022

Впродовж зими у Дрогобичі в парку культури та відпочинку діятиме льодова ковзанка «Ice Land». Дозвіл на її розміщення був наданий компанії «Зірки України», яка займалась встановленням аналогічних відкритих ковзанок в багатьох містах України. Відповідне рішення було прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 10.11.2022 №345.

Відповідно до прийнятого рішення, ТОВ «Зірки України» отримала дозвіл на розміщення тимчасової споруди в парку культури та відпочинку у м. Дрогобич на вулиці Трускавецькій, відповідно до поданої схеми.

Впродовж двох тижнів в парку ведуться підготовчі роботи, необхідні для монтажу льодової ковзанки, які були погоджені з Департаментом міського господарства.
Фірма облаштовує тимчасову споруду, яка буде використана для функціонування ковзанки та обслуговування людей. Всі конструкції, встановлені в парку будуть тимчасовими. Відтак тривалість розміщення ковзанки в парку регулюватиме орган місцевого самоврядування, залежно від попиту, проявленого до неї місцевими мешканцями.

Однак облаштування ковзанки може стати поштовхом для додаткового розвитку мікрорайону парку культури та відпочинку. Адже окрім ковзанки, яка обслуговуватиме як дорослих так і дітей, в парку можуть розмістити локальні декорації для малечі та перенести сюди різдвяний ярмарок. Так як цьогоріч від центральної ялинки на площі Ринок у Дрогобичі вирішили відмовитись.

Левову частину коштів від функціонування ковзанки чи проведених ярмарків, скеровуватимуть на підтримку ЗСУ.

Перейти до вмісту