Тарас Кучма передав амуніцію для Центру підготовки «Рекрут»

12:28 22 Липня 2022

З початку повномасштабного вторгнення росії на території України, у Дрогобицькій громаді активну діяльність розгорнула ГО «Рекрут». Організація навчає українців тактичній підготовці та долучається до військово-патріотичних заходів. За п’ять місяців навчання у Центрі підготовки «Рекрут» пройшло близько 700 рекрутів. Частина випускників одразу після навчання вступила до лав ЗСУ та зі зброєю в руках боронить державу від зазіхань ворога.

Для того, щоб воїни відчували підтримку та захист, Центр забезпечує їх амуніцією, яку надають волонтери та меценати.

Днями міський очільник Тарас Кучма передав для рекрутів бронежилети та каски.

Війна – спільна трагедія кожного українця. Тут у тилу, де відносно безпечно, ми щодня непокладаючи рук робимо все можливе щоб забезпечити військових необхідною амуніцією, вимушено переселених осіб – гідними умовами проживання, втримати економіку, допомогти бізнесу. Практично щодня ми маємо зустрічі з меценатами та волонтерами. До нас приїжджають делегації як з України, так і з-за кордону. Поміж гуманітарної допомоги, ми отримуємо й амуніцію. Тому маю за честь передати ці бронежилети та каски, які є досить високого рівня якості, для наших військових. Переконаний, перемога буде за нами, – зазначив Тарас Кучма.

За словами голови ГО «Рекрут» Андрія Балоня, Центр з підготовки було створено з метою, щоб навчати не лише військових, а й цивільних. Ворог діє підступно, тому військові навики повинні опанувати якомога більше громадян.

Ми стали осередком, де кожен небайдужий, хто відчуває у собі силу навчатись, щоб зі зброєю у руках боронити Україну, може прийти і отримати базові знання, – наголосив Андрій Балонь.

Перейти до вмісту