Тарас Кучма закликав комунальників оперативніше проводити ямковий ремонт та не затягувати його в часі

12:13 9 Травня 2022

У зв’язку з воєнним станом, у державі введено обмеження на фінансування ремонтних робіт. Така ситуація призвела до проблеми з асфальтуванням доріг. Однак, комунальні служби Дрогобича працюють у штатному режимі і з настанням сприятливих погодних умов, у громаді проводять ямковий ремонт.

Під час щотижневої понеділкової наради очільник громади звернувся до відповідальних комунальних служб і закликав оперативніше проводити процес ямкового ремонту на вулицях міст Дрогобича та Стебника. За словами Тараса Кучми, ситуація з фрезеруванням певних ділянок доріг і проведенням їхнього асфальтування через тиждень-два є вкрай неприпустимою.

Розумію, що з боку держави запроваджено обмеження, через які доводиться корегувати плани ремонту доріг, однак роботу потрібно налагодити таким чином, щоб роботи з фрезерування та асфальтування відбувалися у проміжку кількох днів. Ми не повинні створювати незручності для водіїв, – наголосив Тарас Кучма.

Своєю чергою керівник Департаменту міського господарства Ростислав Пошивак роз’яснив юридичну складову цього питання та наголосив, що після запуску асфальтного заводу, це питання врегулюють.

Перейти до вмісту