Співчуття з приводу смерті голови Снятинської сільської ради Михайла Щудли

13:59 10 Червня 2020

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет та міський голова висловлюють щирі співчуття родичам, близьким та колегам з приводу смерті голови Снятинської сільської ради Михайла Щудли.

У боротьбі з недугою обірвалося життя людини, яка активно захищала інтереси громади Снятинської сільської ради та дбала про господарку. Пан Михайло був локомотивом, який незважаючи на економічну ситуацію, ставив завдання і разом з громадою досягав позитивних результатів. Він один з перших сільських голів, який разом з депутатським корпусом сільради запровадили практику освітлення вулиць сіл Дрогобицького району, а саме – Залужан, Снятинки, Старого Села. Під його керівництвом вдалося відремонтувати заклади культури та освіти, покращити благоустрій на території сільради.

Останнім часом Михайло Теодорович займав активну позицію у формуванні Дрогобицької ОТГ розуміючи, що в основі прийняття рішень лежать не політичні амбіції, а економічні розрахунки та інтереси громади.

Сьогодні ми з сумом згадуємо пана Михайла як людину з великим серцем. Нехай добрий, світлий спомин про Михайла Теодоровича назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи.

Хай душа Його знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна Йому пам’ять!

Перейти до вмісту