Розпочати вчасно опалювальний сезон – завдання №1, – Тарас Кучма зустрівся з колективом КП «Дрогобичтеплоенерго»

14:02 30 Вересня 2022

Модернізація теплотрас, переведення котелень на альтернативні джерела палива, оптимізація втрат тепла – це низка заходів, які активно проводить КП «Дрогобичтеплоенерго». Як зазначає керівник підприємства Ігор Хом’як, такі заходи відбуваються у межах затвердженої Програми перспективного розвитку систем централізованого теплопостачання міст Дрогобича та Стебника.

З приводу підготовки до нового опалювального сезону та можливих викликів, очільник громади Тарас Кучма зустрівся з колективом КП «Дрогобичтеплоенерго». Насамперед Тарас Кучма та Ігор Хом’як оглянули роботи з підготовки котельні до опалювального періоду. Відтак міський голова поспілкувався з колективом.

Тарас Кучма проінформував працівників підприємства про ситуацію в громаді, допомогу армії, ВПО та потребуючим громадам, які опинилися під ворожими обстрілами.

З перших днів війни дрогобицька громада стала домівкою для тисяч українців, які втікали від ворожих обстрілів. Наші структурні підрозділи, соціальні служби, комунальні підприємства одразу об’єдналися у Гуманітарний Координаційний Центр. На допомогу нам прийшли міжнародні партнери, особливо з дружньої Польщі. Чимало допомоги ми вже надали для ЗСУ та громад і міст у зоні бойових дій. Безперечно, у цій роботі є заслуга кожного мешканця нашої громади, волонтерів, меценатів, підприємців, службовців та працівників соціальних служб і комунальних підприємств, – наголосив Тарас Кучма.

Щодо початку опалювального періоду, то найбільшим застереженням є посилення енергетичної кризи та активні ворожі обстріли, які подекуди призводять до руйнувань енергетичної інфраструктури.

Кожен з нас розуміє, у який час ми живемо. Ніхто не знає, що буде завтра, але ми повинні розпочати опалювальний сезон вчасно. До цього ми готуємося ще від весни. Дякую всім вам, що залишилися тут – в Україні, і віддано працюєте на благо громади. Попри всі виклики, ми модернізуємо наші котельні та мережі задля того, щоб потім не витрачати шалені кошти на газ, вартість якого за прогнозами експертів, зросте в рази. Дякую за роботу керівництву підприємства. Переконаний, що переведення котелень на альтернативні види палива вже цієї зими дасть позитивний результат, – звернувся до учасників зустрічі Тарас Кучма.

Після завершення зустрічі посадовці намітили подальші кроки з модернізації мережі, які планують реалізувати ще в цьому році.

Перейти до вмісту