Речі першої необхідності та засоби гігієни: у Дрогобицький пологовий будинок вчергове відвезли пакунки для новонароджених

14:42 21 Грудня 2022

За тиждень що минає Дрогобицька громада поповнилася 10 новими мешканцями. У пологовій установі міста на світ з’явилося 6 дівчаток та 4 хлопчиків. Серед породіль – мешканки не лишень Дрогобича та територіальної громади, але й сусідніх населених пунктів. Окрім цього, серед новонароджених двійня хлопчиків із числа ВПО. Родина прибула у Дрогобич із Харкова кілька місяців тому і саме тут на світ з’явились їхні малюки.

Усіх породіль із щасливою подією в їхньому житті традиційно привітали міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Очільник громади побажав матерям міцного здоров’я та щасливої долі малечі під мирним українським небом.

За нашою доброю традицією ми щотижня відвідуємо пологовий будинок, щоб привітати вас з такою важливою подією у житті. Окрім пакунків, які ми формуємо, у нас є можливість більше дізнатись про потреби та побажання матерів, а також їхні бачення, щодо розвитку пологової медичної установи Дрогобича. Відтак, аналізуємо зібрану інформацію, обговорюємо її з медичним персоналом та покращуємо умови і надання послуг в нашому пологовому будинку, – наголосив Тарас Кучма.

За традицією – кожній породіллі вручили пакунок з необхідними речами, як для матері так і малюків. У пакетах усе найнеобхідніше – дитячий одяг, пляшечки, суміші, підгузки, рушнички, забавки тощо.

Додамо,у Дрогобичі пакунки допомоги для породіль вирішили формувати з перших днів повномасштабного вторгнення окупанта, щоб підтримати та допомогти новостворені сім’ї. Пакунки наразі вручають як місцевим жінкам так і жінкам з числа ВПО.

Перейти до вмісту