Підтримують воїнів: юні дрогобичани вчергове зібрали понад 2000 гривень для ЗСУ

17:47 28 Липня 2022

Війна торкнулась кожного українця. У Дрогобичі навіть діти намагаються своїми силами допомагати захисникам у боротьбі з російськими окупантами.

Сьогодні, 28 липня, до Дрогобицької міської ради завітали юні мешканці вулиці Карпатської, щоб передати кошти на потреби ЗСУ. Усе розпочалося з того, що діти вирішили власноруч виготовляти різноманітні прикраси — колечка, резинки, браслети тощо. Усі ці вироби юні патріоти продавали та збирали кошти, щоб допомогти українським військовим, які сьогодні ревно боронять Україну від окупантів. Відтак, з продажу виробів діти зуміли вилучити 2 315 гривень та передали кошти у Дрогобицьку Ратушу.

У відділі сім’ї та молоді зазначають, пишаються підростаючим поколінням та їхнім щирим бажанням вкласти частину себе у спільну перемогу України над ворогом.

Додамо, юні дрогобичани вже неодноразово акумулюють свої сили на підтримку воїнів. Так, діти у різних мікрорайонах міста влаштовують блокпости та збирають добровільні внески у автомобілістів на потреби ЗСУ або ж продають солодощі чи крам виготовлений власноруч. У міській раді підрахували, загалом, уже отримали понад 20 000 гривень від юних дрогобицьких патріотів.

Перейти до вмісту