Пройшли випробування на міцність: комунальні служби ліквідовують наслідки зимової негоди

12:18 12 Грудня 2022

Комунальні служби Дрогобицької громади пройшли випробування на міцність. Впродовж вихідних погода різко змінювалась від дощу до снігу, від плюсової температури до морозів. Дощ з мокрим снігом призвів до формування на вулицях «каші», яка впродовж ночі з суботи на неділю швидко замерзла, утворивши льодові кучугури.

Комунальні служби Дрогобицької громади оперативно спрацювали та одразу ж взялись за очищення доріг та посипання їх протиожеледною сумішшю.

Про роботу комунальників у вихідні дні під час понеділкової оперативної наради поінформував директор КП «Служба муніципального управління» Володимир Суда.

Загалом для очищення вулиць від снігу протягом минулої доби було задіяно шість одиниць спецтехніки. Для посипання доріг та тротуарів використали понад 100 кубометрів протиожеледної піщано-соляної суміші.

Станом на зараз ситуація на дорогах є стабільною.

Як стверджують в Службі муніципального управління, – незначні проблеми є з тротуарами. Комунальники працюють над ліквідацією замерзлих кучугур та посипкою доріжок і пішохідних зон.

Нагадаємо, КП «СМУ» було заздалегідь підготовлене до зимового періоду. На балансі підприємства перебуває десять одиниць спецтехніки, яка використовується для прибирання снігу. Для посипання слизьких доріг та тротуарів використовують як звичну піщано-сольову суміш, так і нову протиожеледну суміш, яку зараз виготовляють за сучасними стандартами з відходів виробництва Стебницького калійного заводу.

Нагадаємо, повідомити про проблеми комунального характеру можна скориставшись е-сервісом «Відкрите місто» або за номером міської Гарячої лінії – +38 (0324) 41-01-60.

Перейти до вмісту