Привітання для захисників: з нагоди Дня ЗСУ молодь міста закликають записати відеовітання для воїнів

15:02 5 Грудня 2022

6 грудня українці відзначатимуть День Збройних сил України. Українські воїни для всього світу стали уособленням героїзму, непохитності та віри в перемогу. А для українців – «безстрашними ангелами, що носять піксель». Щоденно наші воїни боронять найцінніше для кожного з нас – кордони та територіальну цілісність української держави від московського окупанта.

З нагоди свята відділ сім’ї та молоді ДМР оголосив конкурс вітань для воїнів з нагоди Дня ЗСУ.

Закликаємо молодь міста, учнів та студентів долучитись до привітань нашим мужнім захисникам. Пропонуємо записати короткі відеоролики та виставити їх на сторінці відділу сім’ї та молоді. Кращі привітання ми відберемо та перешлемо наших захисникам та опублікуємо в їхніх соцмережах. Наші воїни заслуговують особливої шани та поваги, особливо у день свята – тому давайте спільно подякуємо їм за мужність і героїзм та привітаємо з святом, – розповідає Олександра Пашко.

Привітання на сторінці відділу сім’ї та молоді слід публікувати із хештегом #ЗднемЗСУ.

Також за словами Олександри Пашко, активно тривають і приготування до Свята Миколая для воїнів. За твердженнями керівниці відділу сім’ї та молоді, оголошено клич серед навчальних закладів громади із закликом допомогти зібрати гостинці для захисників на передову. Мова іде про солодощі, домашні смаколики, чай, каву, цигарки, теплі шкарпетки тощо. До подарунків можна та слід додавати дитячі листівки із словами подяки та малюнки для захисників. Збір подарунків триває у міській раді (каб.210 відділ сім’ї та молоді).

Готується чергова поїздка на Схід і усе зібране та подароване для захисників буде передано у різні військові бригади.

Перейти до вмісту