Привітали з нагоди свята: відділ сім’ї та молоді організував фотосесію для сімей, які виховують сім та більше дітей

9:31 19 Травня 2023

15 травня уся міжнародна спільнота відзначала День сім’ї. Сім’я — найдорожче, що є у житті кожної людини, особливо зараз, у часі війни. День сім’ї — хороша нагода зустрітись з рідними, провести разом час та подякувати за все світле і добре, що вони подарували нам.

Напередодні свята відділ сім’ї та молоді у співпраці із фотомитцями та фотостудією «КЕКС» організував для сімей, які виховують 7 і більше дітей фотосесії.

Багатодітні сім’ї мали чудову нагоду весело провести разом час та отримати на згадку професійні фотографії.

Вчора, 18 травня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із начальницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко зустрілись із сім’ями, щоб привітати їх з святами та передати їм портрети із фотосесії, які відділ підготував напередодні.

День сім’ї дуже тепле та затишне свято. Ви дуже щасливі, бо маєте один одного. Пам’ятайте, немає нічого ріднішого, ніж сім’я. Бажаю величезного сімейного щастя, любові, турботи та уваги. Нехай почуття єднання завжди гріє вас, а Божа ласка оберігає ваші сім’ї, — привітав присутніх Тарас Кучма.

Окрім цього, подяками від міського голови та символічними презентами відзначили і фотографів та фотостудію «КЕКС», які підтримали благодійну ініціативу мерії та радо долучились до її реалізації.

Перейти до вмісту