Породіль Дрогобича привітали із народженням малюків

13:30 4 Травня 2022

За останній тиждень у Дрогобичі на світ з’явилося вісім новонароджених. Це зокрема – чотири дівчинки та чотири хлопчика. Серед немовлят дівчаток – одна із числа внутрішньо переміщених осіб із Слов’янська. Через військову окупацію, сім’я зі Слов’янська була змушена емігрувати в безпечне місце. Відтак, малечі судилося з’явитися на світ у місті Котермака.

За традицією, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко, привітали породіль із найважливішою подією у їхньому житті. Кожній матусі керманич громади вручив пакунок із необхідними речами для малюка. Зокрема, засобами гігієни, дитячими речами, пляшечкою та соком і солодощами для матерів. Породіллі дякували за увагу та турботу, а також висловлювали слова вдячності персоналу медзакладу.

Радіємо, що попри війну у нашому місті, зокрема в пологовому будинку, щоденно на світ з’являється нові життя. Це радісна подія не лишень для батьків, але й всієї громади. Тому кожній сім’ї зичу міцного здоров’я та щасливої долі малечі. І найголовніше, щоб ваші діти ніколи не знали, що таке повітряна тривога, війна та небезпеки пов’язані із нею, – побажав Тарас Кучма.

Перейти до вмісту