Очищали дороги та пішохідні зони усі вихідні: комунальні служби міста оперативно відреагували на погіршення погодних умов

11:09 6 Лютого 2023

Впродовж 4-5 лютого на Львівщині засніжило. Комунальні служби Дрогобича працювали в посиленому режимі усі вихідні. Як повідомив керівник КП «СМУ» Володимир Суда, для очищення доріг міста та територіальної громади було задіяно 8 одиниць техніки. Із особового складу комунальної установи лад на вулицях міста наводили 37 прибиральників.

Снігоочисна техніка не тільки розчищала дороги міста та посипала їх сумішшю від ожеледиці, прибирали тротуари та пішохідні зони. Їх також чистили від снігу та інтенсивно впродовж вихідних посипали піщано-соляною сумішшю. На посипку витратили 230 куб. м суміші – наголошують у КП «СМУ».

В інтенсивному режимі снігоочисна техніка працювала і в Стебнику та населених пунктах територіальної громади.

Із снігопадами та погіршенням погодних умов, які спостерігались впродовж цих вихідних на Дрогобиччині, наша служба справилась. Дороги прибирали в режимі 24/7, пішохідні зони теж були розчищені та посипані, щоб запобігти ожеледиці. Працівники КП «СМУ» продовжують і надалі працювати над усуненням наслідків негоди, – додає Володимир Суда.

Вкотре закликаємо водіїв під час роботи комунальної техніки не перешкоджати її роботі, дотримуватися дистанції та не паркувати автівки у невідведеному місці.

Нагадуємо, повідомити про проблему у сфері ЖКГ можна за допомогою е-сервісу «Відкрите місто» або зателефонувавши на міську Гарячу лінію +38 (0324) 41-01-60.

Перейти до вмісту