Одягни улюбленого героя у форму ЗСУ: триває творчо-патріотичний конкурс дитячих малюнків

11:33 20 Червня 2022

Відділ сім’ї та молоді запрошує юних мешканців Дрогобицької громади до участі в ще одному творчо-патріотичному конкурсі. Учасників закликають зобразити улюбленого казкового або мультиплікаційного персонажа у формі Збройних Сил України.

Зібрані малюнки повинні сформувати «Казковий батальйон», а персонажі, одягнені в камуфляжну форму, вкотре демонструватимуть, що сьогодні весь цивілізований світ, в тому числі казковий та віртуальний, об’єднаний в боротьбі з російськими окупантами.

Запрошуємо юних художників сформувати «Казковий батальйон», намалювавши улюблених казкових героїв у формі ЗСУ. Наш конкурс, окрім патріотичного характеру, має творчий ухил. Адже дітям потрібно максимально задіяти свою фантазію, – наголошує начальниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Конкурс триватиме до кінця червня. Приносити малюнки можна в кабінет №210 Дрогобицької міської ради (відділ сім’ї та молоді). Формат малюнку – А3.

Після збору малюнків відбудеться виставка на центральній площі та відкрите голосування. Всі учасники конкурсу отримають солодкі заохочення та призові подарунки.

Дрогобицьку ідею вже перехопили інші міста. Зокрема схожу ініціативу запозичила Старосамбірська громада. Тож по завершенні конкурсу організатори обіцяють спільну онлайн-презентацію зображених казкових воїнів.

Нагадуємо, що паралельно відділ сім’ї та молоді проводить патріотичний флешмоб «Малюнок для воїна». Діти приносять малюнки для воїнів, з яких формують виставку на другому поверсі Ратуші. По завершенні флешмобу всі малюнки відправлять нашим воїнам-захисникам на фронт.

Перейти до вмісту