Напередодні нового навчального року дітям загиблих та поранених Героїв вручили канцелярію до школи

11:28 30 Серпня 2022

27 наборів у яких усе найнеобхідніше до школи, а також засоби гігієни та рушники, підготував для дітей загиблих та травмованих воїнів Дрогобицький міський центр соціальних служб. У сесійній залі Дрогобицької ратуші набори із шкільним приладдям вручили дітям захисників. Вітав із початком нового навчального року та вручав канцелярію дітям воїнів міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівницею Центру соціальних служб Оксаною Матчишин.

У День пам’яті Захисників ми організували зустріч із дітьми тих Героїв, які поклали своє життя за майбутню нашу перемогу. Знаєте чим ви відрізняєтесь від інших родин – ви не приходите у міську раду і не просите жодної допомоги. Хоча я наголошую кожному із вас – приходьте, звертайтесь, кажіть, які маєте проблеми на даному етапі – ми будемо сприяти у їхньому вирішенні. Напередодні ж нового навчального року вітаю усіх діток захисників із святом знань. Нехай дорога у світ знань буде для вас легкою, – наголосив у вступному слові міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Як додала керівниця Дрогобицького міського центру соціальних служб Оксана Матчишин – окрім вручення наборів з канцелярією в стінах ратуші, частину таких наборів працівники центру в ці дні розвозять по домівках родин, де загинули воїни або ж отримали поранення.

Захід завершили спільним фото на пам’ять.

Перейти до вмісту