Міжнародна допомога: ЮНІСЕФ розширив критерії отримання грошової допомоги українським сім’ям

10:50 14 Липня 2022

Дрогобицький міський центр соціальних служб разом із партнерами працює над тим, аби українські родини отримали якнайбільшу підтримку.

Відтак, у співпраці з ЮНІСЕФ сім’ї, які проживають в Дрогобицькій територіальній громаді, мають можливість отримати додаткову грошову допомогу в рамках програми «Спільно».

Відтепер участь у програмі зможуть взяти:
– Всі родини, які виховують троє і більше дітей до 18 років
– Ті, хто має хоча б одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Допомога надається сім’ям незалежно від статусу ВПО, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від ЮНІСЕФ чи іншої міжнародної гуманітарної організації з 24 лютого 2022 року.

Додамо, спеціалісти Центру підготували відповідні документи на реєстрацію для отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ для понад 200 сімей.

У Дрогобичі понад 68 сімей, вже отримали виплати. Сума грошової допомоги на місяць складає 2200 гривень на кожного члена сім’ї, але не більше, як на п’ять осіб. Родина отримає одноразову виплату за три місяці на вказаний банківський рахунок.

Коштами, нарахованими у рамках програми допомоги «Спільно», родина може розпоряджатися на власний розсуд. Водночас працівники Центру соціальних служб сподіваються, що грошова допомога буде використана для забезпечення потреб дітей і з максимальною користю для родини.

Тож, якщо ваша родина належить до однієї з указаних категорій, вам необхідно звернутися у Дрогобицький міський центр соціальних служб за адресою: м. Дрогобич вул. Л. Українки, 70, тел. 2-11-01.

Перейти до вмісту