«Ми обираємо спорт», – у Дрогобицькій громаді стартує новий проект

16:24 8 Липня 2022

Заняття спортом – справа непроста. Для цього потрібно бути цілеспрямованим, не лінуватися, дотримуватися правил та рекомендацій тренерів, постійно підтримувати тіло і дух у формі.

Останнім часом тема спорту набуває все більшої популярності. У Дрогобицькій міській раді прийняли рішення розпочати проект під назвою «Ми обираємо спорт». Саме через цикл відкритих спортивних тренувань та майстер класів, впродовж періоду літніх канікул, діти та молодь громади матимуть змогу ознайомитися з різними видами спорту.

Як зазначає начальниця відділу фізичної культури та спорту Оксана Сотрихіна, мета проекту полягає у залученні якомога більшої кількості дітей та молоді до занять спортом та вибору здорового способу життя. Відкриті тренування мотивуватимуть молоде покоління до активного дозвілля та ознайомлюватимуть молодь з видами спорту, які розвиваються на Дрогобиччині.

Перші відкриті заняття відбудуться вже у понеділок, 11 липня. О 16 годині у плавальному басейні Дрогобицької ДЮСШ проведуть перше відкрите заняття з плавання.

Перейти до вмісту