Мистецьке дозвілля: підопічні терцентру відвідали виставку картин у КОЦі

14:12 12 Квітня 2023

Вчора, 11 квітня, підопічні Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завітали в Культурно-освітній центр ім. І. Франка й ознайомилися із творчим доробком українських митців різних епох.

Директорка Культурно-освітнього центру Марія Супрун провела для гостей екскурсію виставковими залами та розповіла про нелегку долю засновника модерного вітчизняного театру — Леся Курбаса, життєвий шлях якого відтворений на світлинах та біографічних стендах із музею у Самборі.

Марія Супрун також зацікавила присутніх абстрактними картинами Львівської академії мистецтв і сувенірними лампами майстрині Наталії Панів.

Особливу увагу керівниця КОЦу зосередила на серії робіт мисткині із Самбора Людмили Горбачик. Підопічні терцентру захоплено оглядали картини авторки, у яких переважають жіночі та християнські образи, патріотичні мотиви та символи, що несуть у собі головну ідею зображеного — потужну енергетику пробудження української нації в час збройної агресії росії.

Терцентр

Перейти до вмісту