«Маємо показати світу, що українська нація непереможна і у своє майбутнє – наших дітей ми закладаємо найкращі якості», – міський голова Тарас Кучма відвідав породіль КНП «Дрогобицький пологовий будинок»

13:38 18 Травня 2022

Традиційно, щосереди, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко відвідують породіль КНП «Дрогобицький пологовий будинок». Не зрадили традиції й 18 травня. У медичній установі на світ з’явилося 11 малюків – 8 дівчаток та 3 хлопчиків. Матері діток – мешканки Дрогобича та територіальної громади.

Напередодні, із пологового виписали 3 матерів із новонародженими з числа внутрішньо переміщених осіб.

Тарас Кучма завітав до кожної породіллі та вручив матусям потрібні речі для малечі – дитяче харчування, одяг та забавки, а також сік та солодощі для матерів. Кожній породіллі очільник громади бажав міцного здоров’я і найголовніше – жити і виховувати своїх малюків у вільній та мирній державі.

Сьогодні кожна із вас – наша гордість. Оскільки ваші діти з’явилися в непростий час – час війни. Однак, це дуже важливо, що незважаючи ні на що життя триває, наша нація поповнюється новими українцями, а наша громада розростається. Тішить й тенденція – практично щотижня в дрогобицькому пологовому будинку міста на світ з’являється понад 10 діток. Кожному новонародженому я щиро зичу жити та зростати під мирним і сонячним небом – бо це наша найважливіша ціль на сьогодні, – зазначив Тарас Кучма.

Матері своєю чергою дякували за турботу та медичну допомогу надану в стінах медзакладу міста. Для них візит очільника громади був щирою несподіванкою та сюрпризом.

Перейти до вмісту