Ковід на Дрогобиччині поступово йде на зниження: кількість недужих зменшується щотижня

11:21 7 Листопада 2022

Таку інформацію на щотижневій оперативній нараді 7 листопада озвучив керівник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба. За його словами, за минулий тиждень діагностовано 18 первинних хворих із ковідною інфекцією. Тоді як позаминулого тижня кількість недужих становила – 22 особи.

Станом на ранок 7 листопада в інфекційному відділі Стебницької міської лікарні перебуває 10 осіб. Із них – 6 з числа ВПО. Стан усіх шпиталізованих середньої важкості, ніхто із недужих не під’єднаний до апарату ШВЛ.

Триває процес вакцинації населення. Однак, останні тижні спостерігаємо тенденцію до зниження кількості вакцинованих осіб. Зокрема, за останні сім дні від ковіду імунізувались 139 мешканців. Для порівняння – позаминулого тижня кількість вакцинованих становила 155 осіб. Закликаємо дрогобичан та мешканців територіальної громади не нехтувати своїм здоров’ям, особливо тих, хто має супутні захворювання та зголошуватись на імунізацію, – наголошує Володимир Чуба.

Загалом, за твердженнями головного медика Дрогобича на початок листопада кількість вакцинованих мешканців Дрогобича та територіальної громади становить понад 43%.

Медики наголошують – вакцинацію в першу чергу слід робити особам похилого віку та людям, які мають супутні хвороби, щоб вберегти себе від ускладнень перебігу ковідної недуги.

Перейти до вмісту