Керуюча компанія індустріального парку запрошує бізнес до співпраці

11:58 23 Серпня 2022

Керуюча компанія індустріального парку «Еко-смарт індустріального парку «Галіт»» шукає нові партнерства та запрошує бізнес, медіа, державні органи до усіх форм співпраці задля розвитку індустріального парку та підвищення конкурентоспроможності Дрогобицької ТГ.

Як відомо, 15 серпня 2022 року Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради затвердив переможця конкурсу з визначення керуючої компанії «Еко-смарт індустріального парку «Галіт»». В свою чергу, переможець конкурсу ТОВ «ЄТІ ПРО» вже уклав договір про створення та функціонування індустріального парку «Еко-смарт індустріального парку «Галіт»» та приступає до активної роботи.

За планами керуючої компанії, «Еко-смарт індустріальний парк «Галіт»» повинен об’єднати виробничі потужності гравців ринку з галузей будівництва, легкої, харчової, хімічної, металообробної, меблевої промисловості, машинобудування, IT та інших.

Проект еко-смарт індустріального парку «Галіт» наразі є єдиним в Україні проектом індустріального парку, де робочі площі та приміщення матимуть площу від 288 кв. м. до 800 кв. м. з можливістю збільшення, тобто будуть орієнтовані на будь-який вид бізнесу.

Контакти:

+ 380 (67) 447-78-83

[email protected] 

Перейти до вмісту