З новою покрівлею: капітальні ремонти із заміни даху в першій міській лікарні завершили

13:04 26 Травня 2023

На початку березня в КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» стартували ремонтні роботи із капітальної реконструкції покрівлі хірургічного корпусу. Дах медичної установи капітальної заміни потребував давно, місцями він протікав та спричиняв численні незручності для медперсоналу та кабінетів хірургічного корпусу, – коментує керівник лікарні Андрій Коцюба. За його словами, під кінець 2022 року із бюджету міста було виділено5,5 млн. грн. на заміну аварійної покрівлі медустанови.

Роботи стартували під кінець лютого і тривали до травня. За цей час вдалось повністю замінити стару покрівлю. Як стверджує Андрій Коцюба – роботи по заміні даху завершені, однак наразі триває заміна водостічної системи та ринв.

Окрім оновлення даху хірургічного корпусу лікарні – на стадії завершення облаштування приміщення під кабінет для МРТ в стінах медустанови. Оскільки, 2 березня на сесії міської ради було затверджено програму із виділення коштів на його закупівлю. МРТ дозволить обстежувати усі органи пацієнтів. Таким чином, враховуючи, що перша міська лікарня уже має кабінет сучасної комп’ютерної томографії – медустанова стане потужним передовим центром із діагностики та лікування пацієнтів.

Перейти до вмісту