Заступник міського голови з комунальних питань Василь Качмар провів прийом громадян

14:55 21 Червня 2023

У міськраді відновили практику особистого прийому мешканців керівництвом громади. Сьогодні особистий прийом громадян провів заступник міського голови з комунальних питань Василь Качмар.

На прийом до посадовця записались п’ять мешканців громади, яких турбують різні питання господарського та комунального характеру.

Двоє мешканців звернулись з питаннями ремонту фасадів будинків. Мешканка Дрогобича – з питанням використання горища багатоповерхового будинку. Ще один мешканець Дрогобича звернувся до профільного заступника міського голови з проханням про облаштування тротуару біля житлових будинків №73, 83 на вулиці Стрийській.

Також одним з питань, які розглянули протягом прийому громадян стало колективне звернення від кількох мешканців будинку №439 на вулиці Стрийській.

Людей турбує питання санітарного ремонту будинку та під’їзду, питання питної води, зрізка дерев та потреба в ремонті дороги.

Всі звернення були розглянуті. До прийому залучили відповідальні структурні підрозділи ради, задля надання вичерпних відповідей та роз’яснень мешканцям, а також задля подальшого вивчення проблем на предмет їх вирішення.

Перейти до вмісту