Загинув колишній працівник Департаменту міського господарства, сержант Володимир Кріль: вічна пам’ять Герою!

10:43 5 Травня 2023

Днями Дрогобиччину сколихнула чергова сумна звістка – війна з російськими окупантами забрала життя ще одного Героя, – трускавчанина Володимира Кріля, який тривалий час працював у Дрогобичі та був дотичний до налагодження системи паркування в місті.

Володимир Кріль навчався у Трускавецькій СЗШ №2. Згодом освіту здобував в Дрогобицькому механічному технікумі та Івано-Франківському національному технічному університеті нафти й газу. Проходив строкову службу в Збройних Силах України.

У Дрогобичі Володимир Кріль працював інспектором КП «Муніципальна варта», згодом заступником директора КП «Муніципальна варта», потім головним спеціалістом відділу безпеки та контролю Департаменту міського господарства.

Як військовозобов’язаний, у січні 2023 року Володимир був мобілізований до лав Збройних Сил України. В найгарячішу точку боїв Володимира Кріля спільно з побратимами відправили в квітні 2023 року.

На жаль, під час виконання бойових завдань, сержант Володимир Кріль загинув героїчною смертю під Бахмутом 26 квітня 2023 року.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич, депутати та службовці висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Володимира.

Вічна пам’ять Герою!

Перейти до вмісту