Дрогобицька громада поповнилась новими мешканцями — за тиждень на світ з’явилось 15 малюків

15:38 17 Серпня 2022

За тиждень, що минає у пологовому будинку міста на світ з’явилось 15 малюків — 12 хлопчиків та 3 дівчинки.

Серед породіль є не лише мешканки громади, але й жінки з інших ОТГ та з числа внутрішньо переміщених осіб, зокрема з Харківської області та з Миколаєва.

Щоб підтримати жінок, які у такий непростий час стають матерями та приводять у світ малюків, у Дрогобичі з перших днів війни, за ініціативи відділу сім’ї та молоді формують пакунки з необхідними речами для породіль та новонароджених діток. Зокрема, у пакети кладуть дитячий одяг, пляшечки, суміші, забавки та інше. Відтак, щотижня очільник громади спільно із керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко відвідують пологову установу міста та вітають матусь із радісною подією.

Народження дітей у такий складний період – це справжня радість, яка дарує нам надію на щасливе, незалежне майбутнє. Дуже важливо, що незважаючи ні на що життя триває, нація розростається, а наша громада поповнюється новими мешканцями. Тож бережіть себе, дбайте про себе та своїх малюків і пам’ятайте — дитина щаслива тоді, коли щасливі її батьки, — побажав матерям Тарас Кучма.

Додамо, у Дрогобичі відновили давню традицію — про народження маленьких дрогобичан сповіщають фанфари з Вежі Ратуші. Якщо народжується хлопчик — звучить козацький марш, якщо дівчинка — вальс.

Перейти до вмісту