Допомога з Данії: Тарас Кучма вручив подяку Данській раді у справах біженців за підтримку українців, які постраждали від війни

15:11 27 Грудня 2022

Дрогобич продовжує співпрацю з Данською радою у справах біженців. Організація вже вкотре доставляє до міста необхідну гуманітарну допомогу для підтримки окремих категорій з числа вимушено переміщених осіб.

Сьогодні до Дрогобича прибула фура з черговою партією гуманітарної допомоги від данської благодійної організації. В числі отриманої допомоги – понад 200 пакунків з засобами гігієни та речі першої необхідності.

Допомогу привезли для окремої категорії осіб – сімей, які мають двоє дітей та зареєстровані у Дрогобицькій громаді у статусі вимушено переміщених осіб.

До Дрогобича прибули представники благодійної організації – Данська рада у справах біженців, які зустрілись з міським головою Тарасом Кучмою та начальником управління соціального захисту населення Іваном Терлецьким.

Тарас Кучма привітав данських гостей на дрогобицькій землі та вручив організації подяку за надану допомогу українцям, які постраждали внаслідок війни з російськими загарбниками, тісну партнерську співпрацю, чітку позицію та сталу підтримку України у протистоянні ворожим діям країни-терориста росії.

Співпраця Дрогобицької громади з Данською радою у справах біженців (Danish Refugee Council – DRC) триває від початку літа. Представники організації вже неодноразово відвідували Дрогобич, моніторили потреби ВПО, які проживають в центрах поселення нашої громади та доставляли гуманітарну допомогу для категорій осіб з числа вимушених переселенців.

Раніше організація привозила для ВПО Дрогобицької громади необхідні речі на зиму, одяг для дітей, віком від 0 до 2 років та пакунки для багатодітних сімей з числа ВПО.

Перейти до вмісту