Допомога від найменших: юні дрогобичани облаштували блокпост на вулиці та збирають кошти на ЗСУ

12:02 8 Червня 2022

Підтримують українських захисників! Минулого тижня у відділ сім’ї та молоді ДМР завітали юні дрогобичани — діти передали керівнику відділу Лесі Пашко кошти для потреб захисників, які нині боронять кордони нашої держави.

Уся річ у тому, що юні активісти на вулиці Княгині Ольга, де вони й мешкають, з метою благочинної справи, облаштували блокпост для водіїв. Власників транспортних засобів діти просять сказати кодове слово «паляниця». Ті ж хто називає пароль правильно — проїжджають далі, а ті, хто не знає його — дають символічну пожертву в скриньку. Як зазначила Олександра Пашко, до благодійних пожертв долучаються і ті водії, які озвучують пароль, бо розуміють – діти в такий спосіб підтримують українських захисників.

Ми були приємно здивовані, що такі доволі малі діти організували таку акцію. Проявили самі ініціативу, адже дуже хотіли хоч якось, власними силами, допомогти нашим захисникам. Ми навіть їх попросили зробити трішки перерву, щоб мешканці вулиці не сприйняли негативно таку невинну ініціативу, — ділиться думками Олександра Пашко.

Юні волонтери до благочинності підійшли дуже відповідально — ведуть облік усіх внесків, роблять фотозвіти та передають усі кошти на потреби військових. Всього маленьким українцям вдалось зібрати понад 1 700 гривень.

Перейти до вмісту