Вітали Дрогобич з уродинами та демонстрували свої вміння: на площі Ринок відбулись показові виступи спортивних клубів

17:00 22 Вересня 2022

Вчора, 21 вересня, на площі Ринок було велелюдно — вихованці спортивних клубів демонстрували свою силу, витривалість та гарт. Спортсмени провели показові виступи в межах відзначення уродин міста і тим самим представили свої види спорту. Участь в урочистій програмі брали діти та молодь.

Майстерність та вміння глядачам демонстрували представники спортивних федерацій та дитячо-юнацьких шкіл міста. Юні спортсмени презентували вправність у вільній боротьбі, карате кіокушинкай, ушу, хортингу, кікбоксингу та спортивній аеробіці.

За словами начальниці відділу з питань фізичної культури і спорту ДМР Оксани Сотрихіної, важливо, щоб до таких показових виступів долучалось якомога більше молоді та дітей. Адже це гарна нагода ознайомитись з різноманітними видами спорту та зацікавитись ними ще більше.

Сучасний світ вимагає, щоб діти були здоровими та у спортивній формі. Харчування, на жаль, не таке якісне, як ми б хотіли, дозвілля не таке активне в молоді, як раніше, бо вони все більше часу проводять у ґаджетах. А рух необхідний для молодого, розвиваючого покоління. Виступи спортивних клубів ми проводимо для того, щоб показати наскільки можна володіти своїм тілом, виконувати складні вправи. Заняття спортом допомагає дітям стати впевненими в собі, розкутими, комунікабельними, дисциплінованими, рішучими. Це не лише про фізичне здоров’я, це і взаємодія з людьми. Спорт формує дитину комплексно, — прокоментувала Оксана Сотрихіна.

Перейти до вмісту