Відеопривітання, онлайн-акції та музичний вечір: як відзначатимуть День молоді у Дрогобичі?

11:33 8 Серпня 2022

Щорічно День молоді в Україні святкують в останню неділю червня. Цьогоріч, через напружену ситуацію в країні, указом президента відзначення цього дня перенесли на 12 серпня. Через війну в країні жодних святкувань та загальноміських масових заходів у Дрогобицькій громаді проводити не будуть.

День молоді відзначать в онлайн-форматі та частково маленькими тематичними заходами на локаціях молодіжного простору.

Активна молодь міста готує вітальні відеоролики для українських міст-побратимів. Звернення буде адресоване молоді міст, розташованих найближче до фронту, постраждалих від обстрілів та спроб ворожої окупації.

Відділ сім’ї та молоді Дрогобицької міської ради з нагоди Дня молоді проведе на своїй сторінці у Фейсбук інформаційну акцію та розміщуватиме історії про молодих людей, які після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, проявили активну громадянську позицію, долучились до волонтерства та всіляко допомагають Збройним Силам України. Історії будуть розміщені в соціальній мережі під хештегом #українськамолодьвражає.

Активна молодь міста, представники Молодіжної ради, проведуть 12 серпня на базі Молодіжного простору музичний вечір. В рамках заходу молодь гратиме на гітарі та виконуватиме українські пісні.

Перейти до вмісту