Вихованка Дрогобицького осередку СДЮШОР «Спартаківець» зайняла призове місце на чемпіонаті Європи U23 з вільної боротьби

9:19 21 Березня 2023

13-19 березня в Бухаресті, Румунія, проходив чемпіонат Європи U23 з вільної боротьби серед дорослих до 23 років. Срібною призеркою чемпіонату Європи у ваговій категорії до 57 кг. стала 19-річна представниця Львівщини Олександра Хоменець.

На шляху до фіналу вихованка Дрогобицького відділення СДЮСШОР “Спартаківець”, ДМО ФСТ “Спартак” і Львівського фахового коледжу спорту (тренери – ЗТУ Орест Скобельський та ЗТУ Андрій Бирка) перемогла суперниць з Азербайджану (13:2), Болгарії (10:0) та Італії (6:2).

Фінальна сутичка тривала з угорською борчинею Анною Геллою Шел та завершилася нічиєю(6:6), але так як остання результативна дія була за угоркою, вона стала переможницею.

Нагадаємо що Олександра Хоменець минулого року стала срібною призеркою чемпіонату світу серед жінок, срібною призеркою чемпіонату Європи серед жінок, бронзовою призеркою чемпіонату світу серед юніорок та чемпіонкою Європи серед юніорок.
Вітаємо Олександру та її тренерів зі сріблом чемпіонату Європи!

Перейти до вмісту