Активне зимове дозвілля: у Дрогобичі офіційно відкрили льодову ковзанку «Ice Land» | Відео

11:16 6 Січня 2023

5 січня, в міському парку Культури та відпочинку відбулось офіційне відкриття льодової ковзанки «Ice Land», а також показ новорічно-різдвяного шоу для всієї родини «Freeze».

Ковзанка у Дрогобичі зафункціонувала від кінця грудня, в перші тижні налагоджували роботу льодової арени, підлаштовувались під примхи погоди. Мережа льодових арен «Ice Land» є широко представленою в різних містах України, зокрема і в Києві. Ковзанка покликана дарувати позитивний настрій для дітей та дорослих.

Ми звернулись до місцевої влади із пропозицією облаштувати у вашому місті ковзанку. Міська рада надала нам дозвіл і допомогли визначитись із місцем під льодову арену. Відтак облаштування ковзанки – це суто наші витрати. Із бюджету міста не затрачено ні копійки. Маємо сподівання, що у цей непростий час льодова арена стане місцем здорового дозвілля дітей та дорослих. Особливо у час зимових канікул. Окрім цього, частину вилучених коштів від продажу квитків ми скеровуємо на підтримку українських військових, – розповів Олександр Шикера, засновник «Ice Land».

На урочисте відкриття льодової арени завітав міський голова Дрогобича Тарас Кучма та його заступники Андрій Ковч і Роман Москалик. Керманич міста насамперед побажав громаді мирних різдвяних свят та зазначив, що відкриття льодової арени у Дрогобичі підтримали воїни, які прибули на ротацію і цікавилися активним дозвіллям для дітей.

Дякую тим, хто долучився до організації та встановлення ковзанки. Зараз складно усім, ми боремося, допомагаємо та направляємо усі свої сили на спільну мету — перемогу над ворогом. Ця ковзанка — це чергова можливість для наших дітей провести час з користю, з рідними та друзями і хоч трішки відволіктись від буденних проблем. Ми не маємо право забирати у наших дітей дитинство. Адже наші воїни задля цього і воюють, щоб в містах в тилу діти мали щасливе дитинство. Окрім цього, у Дрогобичі на реабілітації та навколишніх містах перебуває чимало військових – вони неодноразово висловлювали думки, що хочуть цей час максимально провести з користю із своїми рідними та дітьми. А також спільно відвідати цікаві місця, зводити малечу на ковзани чи на перегляд мультфільмів. Тому радіємо, що зимові активності у вигляді ковзанки з’явились у нашому місті, таким чином дбаємо про здорове і активне дозвілля підростаючого покоління, — наголосив Тарас Кучма.

Родзинкою урочистого відкриття льодової арени став виступ артистів цирку Дю Солей, які підкорюють світові арени. Вони представили неординарне зимове шоу на льоду – «Freeze».

Яскраві костюми, складні номери та вогняне шоу на завершення програми – припало до душі як малечі так і дорослим. Окрім цього, шоу на льоду включало і номери, які ілюстрували сьогодення України.

Дійство завершили винесенням державного стягу та виконанням «Ой, у лузі червона калина» в сучасній інтерпретації.

Перейти до вмісту