Сектор економічного розвитку та інвестицій

Начальник
Яким Наталія Василівна

Код ЄДРПОУ:

26307196

Контакти

Адреса:
82100 м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 214-216


Телефон:
244-2-25-45;


E – mail:
[email protected]


 Сторінка управління


 

Графік роботи:

Понеділок–Четвер
08:00 до 17:00
П’ятниця
08:00 до 15:45
Обідня перерва
12:00 до 13:00

Графік прийому:

Понеділок-Четвер:
10:00 до 12:00/14:00 до 16:00
П’ятниця:
10:00 до 12:00/14:00 до 15:45

1. Метою діяльності і завданням відділу є проведення державної економічної політики в економіку Дрогобицької міської територіальної громади, забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку громади, ефективного використання природних, трудових та фінансових ресурсів.
2. Відділ здійснює реалізацію державної економічної політики через участь у розробці проектів державних, регіональних та місцевих програм соціально-економічного та культурного розвитку.
3. Сприяння здійсненню державної інвестиційної політики, поліпшенню інвестиційного клімату, участь у розробці інвестиційних програм, у виконанні відповідних заходів, передбачених програмою сприяння залучення інвестицій у Дрогобицькій територіальній громаді
4. Здійснення аналітичної та організаційної роботи у сфері залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій в інтересах територіальної громади.
5. Підготовка конкретних пропозицій та практичних рекомендацій міському голові щодо розроблення  інвестиційних програм для їх реалізації на території Дрогобицької міської територіальної громади.
6. Залучення наукового потенціалу громади до розробки інвестиційних проектів та внесення пропозицій щодо пріоритетних напрямків інвестиційної діяльності.
7. Координація діяльності виконавчих органів міської ради у питаннях визначення доцільності залучення та використання коштів інвесторів.
8. Аналіз фінансової, ринкової, транспортної, телекомунікаційної інфраструктури міста для здійснення інвестиційних програм.
9. Сприяння налагодженню міжнародних зв’язків міської ради в галузі інвестиційної діяльності, пошук та встановлення контактів з потенційними інвесторами, представниками зовнішніх джерел фінансування.
10. Прогнозування потреб та здійснення загальної координації робіт по розвитку інфраструктури громади.

1. Аналіз економічної діяльності суб’єктів підприємництва та підприємств різних форм власності з метою:
– підготовки пропозицій щодо стимулювання роботи підприємств промисловості.
2. Формування конкурентного ринкового середовища, участь у розвитку ринкової інфраструктури.
3. Залучення підприємств, організацій, банків, інститутів та інших установ усіх видів господарської діяльності та форм власності, а також окремих вчених і фахівців для розробки, реалізації пропозицій, програм, заходів відповідно до компетенції відділу.
4. Подає до обласної державної адміністрації необхідні показники до програми економічного та соціального розвитку області.
5. Робота з органами статистики по одержанню та обробці інформації щодо питань, які відносяться до компетенції відділу.
6. Підготовка та проведення засідань міської колегії з питань соціально-економічного розвитку.
7. Участь  в організації проведення методичних і науково-практичних семінарів, конференцій, інших заходів з обміну досвідом в галузях економіки, закріплених за відділом.
8. Розробка та реалізація системи заходів підтримки вітчизняних товаровиробників у сфері споживчого ринку, сприяння, у межах своїх повноважень, разом з іншими структурними підрозділами, участі підприємств та організацій громади у виставково-ярмаркових заходах.
9. Підготовка проекту Програми соціально-економічного розвитку міста, на основі даних та пропозицій промислових підприємств міст, суб’єктів господарювання інших галузей економіки, що розташовані на території, незалежно від форм власності і господарювання, а також управлінь та відділів виконавчих органів Дрогобицької міської ради, виходячи із за гальної оцінки соціально-економічної ситуації, наявних матеріально-технічних ресурсів та фінансових можливостей, підготовка інформацій про виконання програм.
10. Проведення моніторингу основних показників соціально-економічного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади та підготовка пропозицій щодо питань забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку території, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів.
11.  Підготовка пропозицій щодо необхідних показників при формуванні прогнозів та программ економічного і соціального розвитку області, а також внесення пропозицій до планів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, розташованих на території міста, із питань, пов’язаних із соціально-економічним розвитком території, задоволенням потреб населення.
12. Організація та проведення процедур закупівель згідноіз Законом України «Про здійснення державних закупівель».
13. Здійснення проведення розрахунків сплати коштів пайової участі (внеску) у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста відповідно до затвердженого Положення.
14. Консультативна допомога з підготовки матеріалів – заповнення форм планових розрахунків для подання до Львівської обласної державно адміністрації.
15. Підготовка доповідних та аналітичних матеріалів з питань, що відносяться до компетенції відділу.
16. Забезпечення своєчасного розгляду листів, пропозицій, заяв і звернень громадян та юридичних осіб з питань, віднесених до компетенції відділу, підготовка відповідей на них.
17.  Вивчення, узагальнення та впровадження досвіду передових країн світу в сфері інвестиційної діяльності.
18. Інформування суб’єктів господарювання, територіальної громади міста Дрогобич про проведення вітчизняних та міжнародних заходів, що стосуються інвестиційної діяльності.
19. Координація роботи органів виконавчої влади з реалізації інвестиційних програм.
20. Регулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами у місті.

Начальник сектору – Яким Наталія Василівна
Головний спеціаліст – Кметик Уляна Євгенівна
Головний спеціаліст – Чичула Оксана

Підрозділ підпорядкований першому заступнику міського голови

Біографічна довідка Керівника

Народилась в м. Дрогобичі. Громадянка України.
Навчання:
Болехівська загальна середня школа
Дрогобицький механічний технікум;
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу , спеціальність облік і аудит.

Трудова діяльність:
З 2000-2009 – бухгалтер на ВАТ «Дрогобицький долотний завод»
З 2009-2010 – заступник головного бухгалтера на ТОВ «Універсальна бурова техніка»
З 2011-2020 – головний бухгалтер на ТОВ «Універсальна бурильна техніка»
З 2020 виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.
Одружена. Виховую двоє дітей.
Не судима. До кримінальної відповідальності не притягувалась.

Декларації про доходи

Декларації посадових осіб доступні за посиланням: https://public.nazk.gov.ua/

Річні звіти

Перейти до вмісту