17:25 29 Грудня 2020

Шановна громадо. За період з 01 січня по 28 січня 2020 року, включно, працівники КП «Муніципальна варта» Дрогобицької Міської ради брали участь у різних заходах, що пов’язані з охороною правопорядку, безпеки громадян та дотримання правил благоустрою, таких як охорона правопорядку під час проведення заходів де передбачається присутність великої кількості людей, ми – слідкували за дотриманням правил торгівлі та санітарних норм, дотримання яких в умовах карантину є надзвичайно важливим. Досить часто наші працівники залучались для обмеження руху транспортних засобів та пішоходів під час робіт з благоустрою міста таких як дорожньо-ремонтні роботи, кронування та зрізка аварійних дерев тощо.

Основним нашим завданням є профілактика правопорушень. Зазвичай достатньо зробити людині навіть усне зауваження. А от для тих хто вперто не хоче дотримуватись прийнятих у нашому суспільстві норм і правил, чинним законодавством України передбачені більш жорсткі дії

За вищезгаданий період нами скеровано до порушників 44 приписів, тобто письмових попереджень з наданням терміну для усування недоліків, за фактом порушення статті 152 КУаП «Порушення державних стандартів і норм у сфері благоустрою території населених пунктів». З них 42 усунули недоліки добровільно, тому до відповідальності не притягались. Також було складено та скеровано у відповідні державні органи 110 адміністративних протоколів, що дає підставу за їх матеріалами притягнути порушників до адміністративної відповідальності.

Окрім цього, працівниками КП «Муніципальна варта» ДМР разом з працівниками поліції було складено 230 адміністративних протоколів за порушення правил паркування автотранспорту в центральній частині міста.

Також – складено 15 рапортів, з них 9 пов’язаних з викликом поліції та карет швидкої допомоги, 6 рапортів та 10 службових записок що до неналежного утримання та нераціонального використання об’єктів благоустрою.

Виявлено торгівельних 24 об’єкти, які проводили свою діяльність без належного оформлення документів.

Забезпечено охорону порядку на 21 загальноміському заході.

Опрацьовано 14 звернень дрогобичан.

Звертаю вашу увагу на те, що цього року  в нас працювало 4 інспектори, що удвічі менше ніж минулого року.

Хочу наголосити, що ми й надалі будемо пильно слідкувати за порядком у місті.

Перейти до вмісту